Uw eigendom verkopen met Van Welden Vastgoed

Wanneer u uiteindelijk beslist om samen met een vastgoed kantoor uw eigendom te verkopen is het uiteraard zeer belangrijk om samen te werken met een professioneel vastgoed kantoor zodanig dat uw pand snel kan verkocht worden aan de beste prijs.

Particuliere verkoop gaat gepaard met emotie. Voor elke koper en verkoper is er een zekere charme en emotie aanwezig in een pand. Het is aan ons om dit te vertalen en om te zetten in de praktijk.

  • Een gespecialiseerde en doelgerichte aanpak op maat is noodzakelijk en elk pand vraagt een andere benadering. Daarom weven wij rond elke woning een geïndividualiseerd marketingplan dat ons toelaat om door middel van een consequente aanpak snel en tegen een correcte prijs te verkopen.
  • Na een grondige analyse gaan we na welke kanalen we zullen gebruiken om op de beste manier die doelgroep te bereiken die in aanmerking komt voor uw eigendom. De juiste verspreiding van publiciteit is immers noodzakelijk. Vraag vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom!
  • Ze wordt uitgevoerd door een erkend vastgoedmakelaar met jarenlange ervaring in de vastgoedsector.Niet alleen informeren we u over de verkoopsmodaliteiten en de huidige markttendensen in uw regio, we houden u ook op de hoogte van de actuele marktwaarde van uw eigendom. Bovendien laten we u kennis maken met de meest geschikte methodes om uw onroerend goed te verkopen aan de beste prijs.

Jarenlange expertise leidt tot een correcte waardebepaling waardoor de verkoop van uw eigendom vlot verloopt. Twijfel dus niet en neem nu contact op voor een gratis waardebepaling!