Over Van Welden Vastgoed

Omdat specialisatie leidt tot betere resultaten, heeft elk vastgoedkantoor op zich een afgebakende taak. Zo houdt Van Welden Vastgoed zich uitsluitend bezig met de verkoop van panden in en rond Gent.

Service, comfort, dynamisme en betrouwbaarheid zijn belangrijke kenmerken van een vastgoed kantoor, om die reden bieden wij u een gamma van diensten aan die aan deze eisen voldoet.

  • Aangezien elk pand verschillend is en dan ook een aparte aanpak vereist, kunnen wij u via onze bijzondere klantenservice en onze steun op zowel juridisch, fiscaal en technisch vlak een maximaal resultaat garanderen.
  • Al onze medewerkers werken op zelfstandige basis waardoor de motivatie, bereikbaarheid, assertiviteit, beschikbaarheid en gedrevenheid van onze mensen torenhoog is.
  • Wij zorgen voor een gepersonaliseerde en professionele begeleiding voor zowel de koper als verkoper doorheen alle stappen van het aan- of verkoopproces. Professionaliteit is bepalend: De mensen die bij ons werken worden voortdurend opgeleid om optimaal te kunnen anticiperen op een markt die constant wijzigt.

Aarzel niet om ons te contacteren als u overweegt een eigendom te kopen, verkopen, huren of verhuren. Advies op maat is van groot belang om een juiste beslissing te kunnen nemen als het over vastgoed gaat. Van Welden Vastgoed adviseert u met veel plezier en volledig vrijblijvend!


BIV
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502286 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)